Premium Online Sports Performance Analysis

Clubsponsor_B_plts3.png

Team Fanbase Aanmeldformulier

GENIET VANDAAG NOG VAN BEELDEN VAN JE FAVORIETE TEAM

Registreer je hier als team-fan en je ontvangt vandaag nog de inloggegevens. Je kunt dan online bij de videoclips en samenvattingen die de teamleiding van jouw favoriete team met jou wilt delen. Het delen van beelden gaat via E-mailberichten met linkjes naar het beeldmateriaal.

 

Het beeldmateriaal staat op de besloten sectie van het team op het Pinoké Performance Analysis Channel op het iSportsAnalysis-platform.

 

Er worden geen bestanden verstuurd. Alles wordt met high performance streaming via de internetbrowser aan je getoond. Het maakt niet uit of je de beelden wilt bekijken met een PC, tablet of smartphone van welk merk dan ook. Inloggen, kijken en genieten maar; zonder verlies van opslagcapaciteit en gedoe met bestanden. Veel kijkplezier!

Deze faciliteit wordt je aangeboden door Pinoké, met dank aan onze sponsor Simpel.nl.

Jouw favoriete Pinoke-team

Ik ben familie van of bevriend met een speler in dit team 

Voor alle duidelijkheid: je email-adres hebben wij nodig voor de persoonsgebonden autorisatie en geven wij in als je gebruikersnaam. Alleen bevoegde personen krijgen toegang tot de beelden. De opgegeven email-adressen dienen geen ander doel dan de betreffende personen in staat te stellen in te loggen en hen de voordelen van het platform te geven. Wij houden de gegevens in eigen beheer. Ze worden niet verkocht of op enigerlei wijze geëxploiteerd, op een andere manier benut of gedeeld met derden. Wij houden ons volledig aan de GDPR wet- en regelgeving. Je ontvangt de inloggegevens zodra wij een akkoord van de teamleiding op je aanmelding hebben ontvangen. 

Bedankt voor je aanmelding! 

Onder supervisie van het bestuur van

Clubsponsor_B_plts3.png
Simpel3.jpg

Mede mogelijk gemaakt door