Premium Online Sports Performance Analysis

Clubsponsor_B_plts3.png

Trainer Aanmeldformulier

START VANDAAG NOG MET VIDEO-ANALYSE

Stuur ons dit formulier en je ontvangt vandaag de inloggegevens voor de besloten sectie van je team op het Pinoké Performance Analysis Channel op het iSportsAnalysis-platform.

Er worden bij jou geen kosten in rekening gebracht. Deze faciliteit wordt je aangeboden door Pinoké, met dank aan clubsponsor Simpel.nl.

Pinoke-team

Ik ben Trainer(coach) | Trainer | Coach 

Voor alle duidelijkheid:  Alleen bevoegde personen krijgen toegang tot de beelden en/of sensordata. Alleen bevoegde personen krijgen de mogelijkheid om de match tagging software en specifieke functionaliteiten te gebruiken. De opgegeven email-adressen dienen geen ander doel dan de betreffende personen in staat te stellen in te loggen en hen de voordelen van het platform te geven. Wij houden de gegevens in eigen beheer. Ze worden niet verkocht of op enigerlei wijze geëxploiteerd, op een andere manier benut of gedeeld met derden. Wij houden ons volledig aan de GDPR wet- en regelgeving. Je ontvangt de inloggegevens zodra wij een akkoord van de teamleiding op je aanmelding hebben ontvangen. 

Wij sturen je een email ter bevestiging. Let op, als nieuw contact kan deze in je Spam belanden.

Onder supervisie van het bestuur van

Mede mogelijk gemaakt door