Premium Online Sports Performance Analysis

Video-analist Aanmeldformulier

START VANDAAG NOG MET VIDEO-ANALYSE

Stuur ons dit formulier en je ontvangt snel de inloggegevens voor de besloten sectie van je team op het online iSportsAnalysis-platform. en/of je krijgt tijdelijk toegang en codeerrechten toegekend.

Er worden geen kosten bij jou of de personen die je aanmeldt in rekening gebracht. Deze faciliteit wordt je aangeboden door de club.

Team, Club

Ik ben (tijdelijk) video-analist van dit eam 

Voor alle duidelijkheid:  Alleen bevoegde personen krijgen toegang tot de beelden en/of sensordata. Alleen bevoegde personen krijgen de mogelijkheid om de match tagging software en specifieke functionaliteiten te gebruiken. De opgegeven email-adressen dienen geen ander doel dan de betreffende personen in staat te stellen in te loggen en hen de voordelen van het platform te geven. Wij houden de gegevens in eigen beheer. Ze worden niet verkocht of op enigerlei wijze geëxploiteerd, op een andere manier benut of gedeeld met derden. Wij houden ons volledig aan de GDPR wet- en regelgeving. Je ontvangt de inloggegevens zodra wij een akkoord van de teamleiding op je aanmelding hebben ontvangen. 

Bedankt voor je registratie!

Wij sturen je een email ter bevestiging. Let op, als nieuw contact kan deze in je Spam belanden.

sportenopwebsite_zNav_edited.jpg
partnership_logos.png