3rd Party 

HAAL HET BESTE UIT JE TEAM!

Het samenspel. Dát is wat het verschil maakt.                

                 

Probeer MatchTagger | YouTube 14 dagen GRATIS. Daarna slechts €11,- per maand. Zonder opzegtermijn.

Waar technische beheersing, atletisch vermogen, instelling en mentale weerbaarheid grofweg op hetzelfde niveau zitten -- en in welke competitie is dat niet het geval? -- winnen de teams die het beste samenspelen. Laat beelden je helpen je team te verbeteren, of het nu gaat om tactiek op het hoogste speelniveau of om de basis. Gebruik beelden om je sportieve doel te bereiken. Laat ons jou helpen video-opnames effectief in te zetten - door online, veilig, makkelijk en doeltreffend je video-opnames te verdelen in direct te streamen beeldfragmenten. Voor een uiterst vriendelijke prijs, is iSports jouw partner in Europa!

Video-streaming staat voor efficiëntie en controle. Precies waarom wij videoanalyse en streaming hebben samengebracht.

BEELDEN ZEGGEN MEER DAN WOORDEN

Bekijk de opname en codeer (plaats een label op) de interessante momenten van de wedstrijd of training terwijl je kijkt met een simpele toets op je keyboard. De getagde momenten worden als een verzameling videoclips van die wedstrijd of training overzichtelijk bijeen gezet. 

INLOGGEN EN BEKIJKEN

Die clips maak je niet voor jou alleen. Je wilt ze delen, laten bekijken, bespreken. Met onze oplossing verstuur je een linkje die direct koppelt naar het specifieke beeldfragment dat jij met je veldtrainer of speler(s) wilt delen. Zonder gedoe meer met zware attachments of het te klein maken van de beelden door je email-provider. Alles via streaming op elk apparaat direct te bekijken, of je nu je telefoon, je tablet of PC gebruikt. 

ALLES ONLINE BIJEEN PER TEAM,  HET HELE SEIZOEN OP VOLGORDE

Elk team krijgt een eigen sectie op ons platform. De opname hoef je maar één keer te (laten) uploaden. Alle opnames, alle videoclips, data en analyses worden overzichtelijk bijeen gehouden in je teamsectie. Inloggen en je hebt alles direct in beeld.

Wil je weten hoe? Klik hier voor een video-tutorial (15min).

Afbeelding87.png

Wil je meer wedstrijden winnen?

Start nu 30 dagen GRATIS met het video-taggen van leermomenten op het veld,

inclusief cloud-opslag van je videobestanden en persoonlijk verzorgd accountbeheer.

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2018 Planeo BV  Alle rechten voorbehouden