andere email topics ->

iSportsAnalysis is de streamingdienst voor eigen video-opnames met software voor het online coderen (taggen) van videobeelden en, als premium,  het synchroniseren van de beelden met GPS-data en biometrische gegevens. Direct naar iSportsAnalysis.com.

Klik op de pictogrammen voor meer informatie.

Het iSportsAnalysis-platform wordt wereldwijd over het hele sportspectrum ingezet, van internationaal topniveau -- bij voorbeeld bij enkele nationale teams van Zuid-Afrika waaronder het nationale hockeyteam -- tot recreatief niveau en de jeugdopleiding.

DSC06242.JPG

Online Platform Video- en Fysiologische Analyse


Er is maar één manier om met meerdere mensen aan eenzelfde onderwerp efficiënt te werken: online via een portal of platform dat alles en iedereen centraal bij elkaar brengt. Gebruikers hoeven slechts over verbinding met het internet en inloggegevens te beschikken om aan de slag te kunnen. Er hoeft niets gedownload te worden. Softwarefunctionaliteiten komen via je browser beschikbaar.. Zo ook de videos. Door te werken met een online platform voorkom je vesrpilling van tijd, werkgeheugens op PC's en telefoons en vermijd je oncontroleerbare verspreiding van (beeld)materiaal.  

TerugNaarBoven.png

Software-as-a-Service | online LIVE of on-demand tagging

Het platform geeft toegang tot videos, videoclips, statistieken en evaluatiedossiers, maar stelt ook software beschikbaar voor het coderen (taggen) van beeldfragmenten en het maken van samenvattingen. Je hoeft de software niet te downloaden en op je eigen PC te installeren. Inloggen en aan de slag! En altijd met de laatste software-versie! 

TerugNaarBoven.png

Streaming | live of on-demand

 

Er is maar één efficiënte manier om videobestanden te delen met meerdere mensen en dat is door de beelden te streamen. Videobestand zijn zwaar, zeker in vergelijking met tekstbestanden of soortgelijke bestanden,. Wij bewaren ze centraal in de cloud, Met streamen on-demand komen de beelden wanneer jij dat wilt direct op je scherm. On-demand streamen werkt net als Netflix of Uitzending Gemist. Beelden kunnen ook live worden gestreamd. Beelden kunnen live worden getagd.  Al het beeldmateriaal wordt in de cloud bewaard. Daarmee bespaar je werkgeheugens op de apparaten van verzenders en ontvangers van bestanden. Wij voorkomen dat je tijd en werkgeheugens verspilt, die van je zelf en van anderen.

TerugNaarBoven.png

GPS+ athlete tracking

 

iSportsAnalysis heeft zelf sensoren en perfect passende sensor-tops ontwikkeld om, zonder dat het de atleet in het veld enige last geeft, uiterst precieze gegevens te registreren als locatie op het veld, snelheden (afnames/toenames), totale  en gemiddelde afstanden binnen individueel ingestelde intervallen, impactdata, etcetera  Het verloop van de (locatie-)data worden gesynchroniseerd met de videobeelden splitscreen op je scherm weergegeven. Van elke sessie kan van het hele team of per individu een compleet werkblad in Excel worden gedownload (ontwikkeld ism met Manchester City FC).

TerugNaarBoven.png

PC + telefoon

 

Ons platform zorg ervoor dat je opnames direct worden omgezet in alle weergave-formaten zodat de beelden altijd even goed te bekijken zijn. Het maakt dus niet uit of je wedstrijdbeelden op je telefoon bekijkt of op je PC of tablet.

TerugNaarBoven.png

Makkelijk videoclips delen

 

Coderen doe je niet voor jou alleen. Beelden zeggen meer dan woorden. Je maakt juist sprongen vooruit met je team als je leerzame videobeelden deelt met de spelers. Dat kost geen enkele moeite en legt geen beslag op je tijd of werkgeheugen. Met een paar klikken stuur je de persoon of personen een email met een link naar de beelden die je wilt laten zien. De ontvanger klikt op de link en krijgt de beelden direct naar zijn of haar scherm gestreamd.  

TerugNaarBoven.png

Systeem-koppelingen

 

Het platform kan direct de analyses mappen op de ge-uploade beelden. Het maakt niet met welke codeer-software of tagging apps je een analyse-bestand hebt gemaakt. Upload het analyse-bestand in XML-format met enkele klikken en je bent klaar. Met op maat gemaakt API's kunnen we ook opnames van vaste opname-infrastructuren automatisch uploaden naar de besloten teamsecties (denk aan oplossingen van derden met vaste camera's op vaste palen rondom het veld).

TerugNaarBoven.png

Besloten 

 

Alleen geautoriseerde personen krijgen toegang tot specifieke beelden en specifieke software-functionaliteiten. Elk team heeft een eigen besloten sectie op het platform. Daarin komen op volgorde van speeldatum alle wedstrijden van het seizoen te staan. Indien bevoegd kan je een wedstrijd kiezen om op de beelden en (wederom als je bevoegd bent) op de analyses komen. 

TerugNaarBoven.png

EIgendom

 

Met gebruik van ons platform om beelden te streamen verandert er niets aan het eigendom van de beelden. Dit is een groot verschil met andere streamdiensten als bijvoorbeeld Youtube of Vimeo. Bij iSportsAnalysis zijn en blijven de geuploade beelden van de oorspronkelijk eigenaar. Ook onthoudt iSportsAnalysis zich van profileren en het exploiteren van gebruikersinformatie.

TerugNaarBoven.png
 
 
 
 
 
 
 

© 2018 Planeo BV  Alle rechten voorbehouden