De uitvoering van ondersteunende taken pakken wij persoonlijk op. Hieronder stelt jouw iSports Support Agent zich aan je voor.

persoonlijk_metKader.png

andere email topics ->

DSC06242.JPG

Jouw iSports Support Agent

Fijn dat ik mij aan jou mag voorstellen. Ik ben Martijn van Nieuwland, jouw iSports Support Agent.

 

Sport is mijn passie. Hockey en kitesurfing zijn de sporten die ik zelf het liefst beoefen. Al vanaf mijn jongste jeugd tot vandaag de dag, zijn het hockeyveld en het strand voor mij een tweede thuis.

 

De softwaresector beschouw ik ook als een soort van thuis; mijn ondernemersloopbaan heeft zich vanaf de opkomst van informatietechnologie en internet in die sector vorm gekregen. Deze ‘thuis-werelden’, waarover ik even gepassioneerd ben, weet ik sinds 2017 te combineren als partner van iSportsAnalysis met een verantwoordelijkheid voor de Noordeuropese markten en de ontwikkeling van managed services. Ik zet mij ook graag operationeel in als iSports Support Agent.

iSportsAnalysis_ManagedService.png

Ik help grote en kleine clubs in het hockey, voetbal en rugby met de clubbrede introductie en organisatie van videoanalyse in de (sport)opleiding van spelers, trainers, coaches en scheidsrechters. Ook assisteer ik coaches en trainers als videocoach. Dat doe ik doorgaans in clubverband, maar ik help ook zzp-inhuur-trainers die zich bij meerdere clubs inzetten.

 

Hierbij garandeer ik verbetering van het spelbegrip (en dan vooral van het samenspel); vaak overgeslagen vanuit de achterhaalde gedachte 'leren door te doen en doen volstaat', Het uitleggen van het spel is uiterst belangrijk. Begrijp je het (samen)spel beter, dan presteer je beter. Zo eenvoudig is het. En hoe beter het gaat, hoe leuker het wordt. Dat is mijn belofte. Zonder dat dit ten koste gaat van de tijd op het veld van de trainer, zonder verlies aan tijd aan administrator-taken, zonder verlies aan grip op de verspreiding van geschoten beelden en zonder verlies van eigendomsrechten op de beelden. Lees hier uit welke diensten je kan kiezen.

Het is fantastisch om zo een bijdrage te leveren aan het verbeteren van teamprestaties en de ontwikkeling van mensen. Het sluit perfect aan op mijn werk-credo die ik ook op mijn Linkedin-profiel heb staan: “Als team groeien en de verwachtingen overtreffen, het is voor mij altijd het doel en de bron van inspiratie en plezier geweest. Dat is waar ik voor sta.”

 

Sportieve groet.

TerugNaarBoven.png
TerugNaarBoven.png

© 2018 Planeo BV  Alle rechten voorbehouden