Premium Online Sports Performance Analysis

Video-analist Aanmeldformulier

START VANDAAG NOG MET VIDEO-ANALYSE

Stuur ons dit formulier en je ontvangt vandaag de inloggegevens voor de besloten sectie van je team op het iSportsAnalysis-platform.

Er worden bij jou geen kosten in rekening gebracht. Deze faciliteit wordt je aangeboden door Tempo, met dank aan de clubsponsoren.

Team van Tempo

De match-tagging taak voor dit team is aan mij opgedragen. Maak mij bevoegd.

Voor alle duidelijkheid: je email-adres hebben wij nodig voor de persoonsgebonden autorisatie en geven wij in als je gebruikersnaam. Alleen bevoegde personen krijgen toegang tot de beelden. Alleen bevoegde personen krijgen de mogelijkheid de match tagging software en specifieke functionaliteiten te gebruiken. De opgegeven email-adressen dienen geen ander doel dan de betreffende personen in staat te stellen in te loggen en hen de voordelen van het platform te geven. Wij houden de gegevens in eigen beheer. Ze worden niet verkocht of op enigerlei wijze geëxploiteerd, op een andere manier benut of gedeeld met derden. Wij houden ons volledig aan de GDPR wet- en regelgeving. Je ontvangt de inloggegevens zodra wij een akkoord van de teamleiding op je aanmelding hebben ontvangen. 

Bedankt voor je registratie!